Marcin Juchniewicz

www.marcinjuchniewicz.com.pl

MARCIN JUCHNIEWICZ – Psycholog, trener, założyciel Instytutu Mocy, Szkoły Trenerów Procesu Marcina Juchniewicza, Członek Polskiego Towarzystwa Psychologicznego oraz Stowarzyszenia Konsultantów i Trenerów Zarządzania MATRIK. Podróżnik – głównie rejon Ameryki Południowej oraz Środkowej, pomysłodawca i współtwórca cyklu warsztatów „Mistrzowie Prezentacji”, „Komunikacja bez tajemnic”, „Zarządzanie sobą oraz emocjami w zmiennym środowisku”, „Miejski Survival”. Specjalista ds. komunikacji interpersonalnej, sprzedaży, pracy zespołowej, komunikacji wpływu oraz wystąpień publicznych. Instruktor wojskowego systemu walki wręcz Krav Maga. Aktor.

PROFIL ZAWODOWY W trakcie 19 letniej pracy zawodowej wyspecjalizował się w tworzeniu i wdrażaniu programów szkoleniowych, dedykowanych pracownikom na stanowiskach specjalistycznych i menedżerskich. Na przestrzeni ostatnich lat pracował dla ponad 400 firm i organizacji, przeprowadził ponad 1 300 szkoleń na rynku polskim oraz zagranicznym. Podczas realizowanych warsztatów najwyższą uwagę przykłada do potrzeb i oczekiwań Klientów przekazując uczestnikom użyteczne narzędzia z zakresu omawianego tematu. Odznacza się wysokimi umiejętnościami organizacyjnymi, trenerskimi oraz komunikacyjnymi. Zawsze dba o komfort psychologiczny uczestników i pełną realizację postawionych celów szkoleniowych.

Inni wykładowcy

Zapisz się do Newslettera