dsc_3268

Beata Strzyżewska

Psycholog praktyk, trener, coach, mediator, ekspert od budowania relacji międzyludzkich i projektów rozwoju osobistego i zawodowego.

Właścicielka firmy Pracownia Rozwoju i Kariery Wygraj Siebie w Poznaniu.

Swoją markę buduje w oparciu o doświadczenie zawodowe i posiadane dyplomy i certyfikaty. Jest absolwentką UAM w Poznaniu w dziedzinie psychologii klinicznej, doradztwa zawodowego na  Uniwersytecie  Łódzkim,  posiada dyplom Mediatora wydany przez Polskie Centrum mediacji w Warszawie, jest certyfikowanym coachem programu The Art and  Science of Coaching  prowadzonym przez Erickson’s  College  International.  Realizuje liczne projekty dla obszaru biznesu i uczelni wyższych.

Od wielu lat zajmuje się problematyką stresu i wypalenia zawodowego prowadząc szkolenia i treningi uczące efektywnego zarządzania emocjami i rozwijania kompetencji społecznych i osobistych. Sama stale się rozwija i doskonali swój warsztat pracy o nowe aktywne metody nauki łącząc przekazywanie  wiedzy  z elementami  sztuki i zabawy.

Jej pasją jest inspirowanie i wspieranie ludzi w rozwoju oraz   podróże i kontakty z ludźmi z różnych kultur.

Więcej: www.wygrajsiebie.pl

Kontakt: tel. 602 650 693